Ощадбанк почав знімати блокування банківських карток клієнтів: кого стосується

Наразі процедура розблокування карт ВПО можлива тільки через Viber.
Ощадбанк почав знімати блокування банківських карток клієнтів: кого стосується
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Банківські картки отримувачів пенсій та соцвиплат в Ощадбанку, які пройшли фізичну ідентифікацію, почали розблоковувати. Це стосується внутрішньо переміщених осіб, яких було взято на облік до 24 лютого 2022 року. Про це повідомили в Мінреінтеграції.

Читайте також:

Зазначається, що наразі процедура щодо розблокування карток зазначених громадян можлива тільки через Viber. 

"По перших 59 зверненнях, які були передані Пенсійним фондом України на опрацювання до 27 березня 2024 року, уже почала відбуватися відеоідентифікація для зняття лімітів. У зв'язку з цим Ощадбанк повідомив, що вдалося зв'язатися з майже 30 клієнтами банку, картки яких унаслідок були розблоковані", - йдеться в повідомленні.

До Ощадбанку було передано вже близько 300 звернень ВПО щодо розблокування карток, які надійшли на гарячу лінію Мінреінтеграції 1548 та до громадської організації "Донбас СОС".

Читайте також:

Зараз розглядається можливість розширення Ощадбанком каналів для контактування з клієнтами, які перебувають на ТОТ. А також врахування потреб осіб із порушеннями зору чи слуху під час проведення відеоідентифікації шляхом залучення перекладача жестової мови або персонального асистента.

Раніше ми писали, що державний Ощадбанк продовжив для своїх клієнтів термін дії платіжних карток. Тепер вони діятимуть до 30 вересня 2024 року.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK