Українцям продавали "бодягу" замість бензину: у Києві накрили нелегальну АЗС

На АЗС були відсутні дозвільні документи, ліцензії на роздрібну торгівлю пальним, сертифікати якості на пальне, що продавалося, та документи про його походження.
Українцям продавали "бодягу" замість бензину: у Києві накрили нелегальну АЗС
БЕБ у Києві викрило роботу нелегальної АЗС / esbu.gov.ua

У Києві викрили АЗС, на якій продавали незаконно виготовлене пальне. Про це повідомили в Бюро економічної безпеки.

Читайте також:

Так, детективи БЕБ провели обшук на автозаправній станції, під час якого зафіксували порушення вимог Податкового кодексу України та ЗУ "Про державне регулювання виробництва й обігу спирту етилового, спиртових дистилятів, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального".

"Зокрема на заправці були відсутні дозвільні документи, ліцензії на роздрібну торгівлю пальним, сертифікати якості на пальне, що продавалось, та документи про його походження. Також детективи зафіксували відсутність касових апаратів", - йдеться в повідомленні.

За результатами обшуку вилучено 20 000 л контрафактного пального (ДП, бензин марок А-95, А-92). Загальна вартість вилученого пального та обладнання становить понад 1 млн грн.

Читайте також:

Досудове розслідування за ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України триває. Встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності АЗС та продажу фальсифікованого пального.

Раніше ми писали, що в Києві припинили роботу ще однієї нелегальної АЗС. Було вилучено півтори тисячі літрів палива невідомого походження та модульну станцію для заправки автомобілів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK