З рахунків Фонду гарантування вкладів зняли 11 млн грн: у Києві судитимуть шахраїв

Гроші знаходились на рахунку одного з приватних нотаріусів Києва та мали бути перераховані клієнтам збанкрутілих банків.
З рахунків Фонду гарантування вкладів зняли 11 млн грн: у Києві судитимуть шахраїв
Шахраї зняли з рахунків Фонду гарантування вкладів 11 млн грн / t.me/kyiv_pro_office

У Києві судитимуть 13 членів злочинної організації, які шляхом шахрайства зняли з рахунків Фонду гарантування вкладів 11 млн гривень. Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

Читайте також:

Так, до суду скеровано обвинувальний акт щодо 13 учасників злочинної організації, які шахрайським способом знімали гроші з банківських рахунків. 

"Членів злочинної організації викрили та затримали влітку 2023 року. Працювали вони на території Києва та Дніпропетровської області. Використовуючи "фішинг", тобто за допомогою шкідливого програмного забезпечення отримуючи доступ до логіну та паролю до банківського рахунку, знімали з нього всі гроші", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Встановлено, що часники злочинного угрупування за цією схемою привласнили кошти Фонду гарантування вкладів фізичних осіб у сумі близько 11 млн грн. Ці гроші знаходились на рахунку одного з приватних нотаріусів Києва та мали бути перераховані клієнтам збанкрутілих банків.  

Під час проведення обшуків за місцем проживання фігурантів встановлено, що вони також займаються вирощуванням коноплі та збутом канабісу. 

Читайте також:

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років із конфіскацією майна.

Раніше ми писали, що правоохоронці викрили адміністратора Telegram-каналу, яка привласнила майже 1 млн грн благодійних внесків для ЗСУ на Дніпропетровщині.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK