Сергей Квит о пожаре в деканате ФПвН

Сергей Квит о пожаре в деканате ФПвН

Dengi.ua: Таке дуже цікаве запитання: «Скажіть, будь ласка, яка причина пожежі в деканаті ФПвН і чи було приміщення застраховане.»

Сергій Квіт: Не було воно застраховане, тому що це – маленька кімнатка, де сидить методист, там практично немає ніяких документів і десь опів на п’яту ранку позавчора спрацювала сигналізація. Очевидно, причиною був мережний принтер: вночі стався стрибок напруги в мережі, виникла невелика пожежа, її загасили, і зараз ми робимо експертизу, як це все було. Там нічого суттєвого не постраждало і нічого страшного немає. Стіни не страхуються.
 
Dengi.ua: Ще два запитання про пожежу: хто підпалив цікаво.
 
Сергій Квіт: Ніхто не підпалив, тому що наші корпуси на ніч закриваються і всі кабінети закриваються. Все було закрито, і коли спрацювала пожежна сигналізація, то і корпус був закритий, і сама кімнатка була закрита.
 
Dengi.ua: Наступне запитання також щодо пожежі, але такого плану: «Чому університету офіційно та оперативно не коментує такі надзвичайні події, зокрема беручи до уваги, що ширяться чутки про знищення цінних звітних документів, дипломів, заліковок? Все це означає чорний піар університету. Хто відповідатиме за пожежу? Чи знову це зійде з рук декану А. Мелешевичу лише тому, що його нема на робочому місці (ніде такого на нормальних факультетах нема, щоб декана традиційно й систематично не було на робочому місці). Які заходи ви плануєте вживати щоб не повторилося подібного?»
 
Сергій Квіт: Я думаю, це дуже хворобливе питання, людина якось занадто переймається. Ми не повинні давати прес-релізи про те, що ми маємо проблеми з однією кімнатою, де сидить одна людина. Там не було ніяких дипломів, тому що дипломи ми вручили. Там не зберігається ніяких заліковок, немає практично нічого такого цінного, тому я не вважаю це взагалі надзвичайною подією. Це був такий факт, і ніхто від цього не гарантований. Багато є таких питань, з якими ми стикаємося поза меж нашого університету, тому що стрибки напруги час від часу бувають, це не від нас залежить, і техніка може виходити з ладу, і таке інше. Я не вважаю це якоюсь великою трагедією.

Выпускникам каких вузов платят больше?

Рейтинг вузов по юридическим специальностям
 

 



ТОП-Новости

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK