Сергей Квит о цене обучения в этом году

Сергей Квит о цене обучения в этом году
Dengi.ua: Наступне запитання: «Cкажите какова средняя стоимость обучения в ВУЗе в этом году? Можно ли оформить кредит или рассрочку на оплату обучения»
 
Сергій Квіт: Вартість в порівнянні з минулим роком тільки на право у нас, здається, найбільша. Тому що кожного року ми переглядаємо ці ціни. На право ми їх не змінили, це була 31 тисяча. В цьому році на деякі спеціальності ми не індексували наші ціни, тобто, навіть на відсоток інфляції. З одного боку я вважаю, що хороша освіта повинна бути дорогою, це принципово. З іншого боку, як я вже казав, ми маємо специфічну соціальну політику, тобто, у нас найбільший відсоток бюджетних місць в університеті. Але ті, що контрактні місця, дійсно, можливо. дорожчі, ніж в інших університетах. Але все ж таки ми хочемо відбирати найкращих, а не тих, хто може заплатити. Це різні речі. Хоча іноді і в багатих сім’ях є люди, які дуже добре вчаться, і талановиті. Тут не може бути таких чітких відмінностей.
В цьому році ми дещо послабили ціновий бар’єр. Але на різні спеціальності – по різному, тому я просто закликаю, щоб ви подивилися наш сайт, і там вся ця інформація у рубриці «абітурієнту», де є всі ціни.

Выпускникам каких вузов платят больше?

Рейтинг вузов по юридическим специальностям
 

 



ТОП-Новости

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK