Українцям в окупації можуть припинити деякі виплати, - Верещук

Кабмін може припинити деякі виплати українцям на тимчасово окупованих територіях.
Українцям в окупації можуть припинити деякі виплати, - Верещук
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Українські чиновники проведуть ревізію та оцінку доцільності продовження соціальних виплат громадянам, які зараз проживають на тимчасово окупованих територіях (ТОТ). Про це повідомила віцепрем'єр-міністр - міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

Читайте також:

"Є платежі, які потребують ревізії з точки зору соціальної справедливості та політичної доцільності. Тобто треба ще раз подивитись, наскільки виправдано продовжувати виплати", - зазначила вона.

За словами міністра, держава продовжує платити певним категоріям вчителів, лікарів та працівників держпідприємств, а також ВПО на тимчасово окупованих територіях. Також продовжуються виплати субсидій та пільг громадянам на ТОТ, попри те, що надання комунальних послуг фактично не відбувається. 

Читайте також:

"Поки ми не говоримо про скасування виплат. Ми говоримо про ревізію та оцінку доцільності з точки зору поточної реальності. За результатами ревізії деякі виплати можуть бути припинені або призупинені. Найближчим часом дотичні міністерства та відомства проведуть ревізію та нададуть робочі пропозиції", - додала Верещук.

Раніше ми писали, що робити, якщо ВПО не було вдома під час перевірки місця проживання.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK