У Києві почнуть повертати гроші за проїзд: як це працює

У Києві запрацювала система компенсації поїздок через вимушені пересадки на станції метро "Либідська".
У Києві почнуть повертати гроші за проїзд: як це працює
Київський метрополітен / kyivcity.gov.ua

З понеділка, 18 грудня, у Києві запрацювала система компенсації поїздок через вимушені пересадки на станції метро "Либідська". Проїзд коштуватиме не більше ніж 8 гривень. Про це повідомила пресслужба КП "Київпастранс".

Читайте також:

Зазначається, що вартість проїзду залишиться такою ж, як до ремонту "синьої" гілки. 

"Місто компенсує проїзд у тимчасових маршрутах №№ 2-М, 60, 43-К та додаткові поїздки у метро на "синій" гілці", - йдеться в повідомленні.

Як пояснили в Київпастрансі, наприклад, якщо скористатися автобусом 2-М із "Теремків" до "Либідської", а потім доїхати в центр на метро, то одна з двох витрачених поїздок повернеться на карту. Навіть за 2 або 3 вимушені пересадки все одно сплачуєте лише одну поїздку. Але час у дорозі не має перевищувати 2 години, щоб компенсація спрацювала.

Читайте також:

"Компенсація діє для пластикової та цифрової карти та QR-квитків, створених із поїздок. Карту потрібно валідувати в наземному транспорті та метро під час кожної пересадки, як зазвичай. Поїздки за вимушені пересадки повертаються на карту наступної доби", - розповіла пресслужба.

Компенсація діятиме, доки триватиме ремонт між станціями "Деміївська" та "Либідська".

Раніше ми писали, що 13 грудня в метрополітені Києва запрацював "човниковий" рух поїздів між станціями "Теремки" - "Деміївська".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK