Перший в Україні: у Харкові відкрили сервісний центр МВС в укритті

В Україні це перший сервісний центр МВС, який розпочав обслуговувати громадян в укритті.
Перший в Україні: у Харкові відкрили сервісний центр МВС в укритті
Сервісний центр МВС у Харкові переїхав в укриття / mvs.gov.ua

У Харкові відкрили перший в Україні сервісний центр МВС в укритті. Про це повідомила пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

Читайте також:

Так, сервісний центр МВС №6341, розташований у Харкові на вул. Шевченка, 26, переїхав до укриття. Переміщення сервісного центру МВС в укриття було необхідним кроком для забезпечення безпеки як самих працівників, так і відвідувачів. 

Зазначається, що в Україні це перший сервісний центр МВС, який розпочав обслуговувати громадян в укритті. 

"Тут облаштовані зона очікування, робочі місця працівників для обслуговування громадян. До приміщення було перевезено все необхідне обладнання, оргтехніку та встановлено телекомунікаційну мережу. У сервісному центрі МВС в укритті працює вісім адміністраторів. Тут можна отримати чи обміняти посвідчення водія, зареєструвати чи перереєструвати транспортний засіб та отримати низку інших послуг", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Послуги в сервісних центрах МВС надаються за попереднім записом. Талони доступні через функціонал е-запис або в терміналі, який розміщений у сервісному центрі МВС.

Раніше ми писали, що тепер в Україні офіційно дозволено брати домашніх тварин в об'єкти цивільного захисту під час повітряної тривоги.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK