Українцям продавали підроблений брендовий одяг: БЕБ викрило підпільні фабрики

На підпільних виробництвах працювали понад 100 співробітників без відповідного документального оформлення. Жодних податків фабрики не сплачували.
Українцям продавали підроблений брендовий одяг: БЕБ викрило підпільні фабрики
БЕБ викрило фабрики з виробництва підробленого брендового одягу / esbu.gov.ua

Детективи Бюро економічної безпеки викрили масштабне підпільне виробництво взуття та одягу відомих міжнародних брендів. Фабрики та склади, на яких вироблялася та зберігалася підроблена продукція, знаходились у Миколаївській та Одеській областях. Про це повідомила пресслужба БЕБ.

Читайте також:

Як розповіли в БЕБ, на підпільних виробництвах працювали понад 100 співробітників без відповідного документального оформлення. Жодних податків фабрики не сплачували. 

"Для промислового виробництва підроблених товарів понад 15 відомих брендів використовували професійне обладнання. Виготовлену продукцію зберігали на складах. Надалі продавали по всій Україні. Щомісячний оборот підпільного виробництва орієнтовно становив понад 10 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Детективи БЕБ провели обшуки на фабриках і складах та вилучили обладнання для пошиття, станки, фасувальні коробки, наклейки, етикетки та емблеми з логотипами відомих торговельних марок, сировину та продукцію без документального підтвердження її походження. 

Попередня вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить понад 20 млн грн.

Читайте також:

Досудове розслідування триває. Встановлюється повне коло осіб причетних до незаконного виробництва та продажу фальсифікованої продукції.

Раніше ми писали, що правоохоронці викрили незаконне виробництво одягу під виглядом відомих світових брендів Цех знаходиться в промисловому районі Одеси.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK