Український бізнес може отримати від Німеччини до 1 млн євро на проекти з екомодернізації

Прийняття документів для конкурсного відбору вже розпочато.
Український бізнес може отримати від Німеччини до 1 млн євро на проекти з екомодернізації
Chiara Guercio on / unsplash.com

Німеччина запускає в Україні нову грантову програму екомодернізації українського бізнесу. У програмі можуть взяти участь підприємства, які хочуть реалізувати проекти щодо екомодернізації власного виробництва.

Про це повідомляє прес-служба Мінприроди.

Зазначається, що грантова підтримка передбачатиме співфінансування кількох проектів щодо впровадження бізнесом «Найкращих доступних технологій та методів управління» на суму до 1 млн євро на кожен проект. Прийняття документів для конкурсного відбору вже розпочато.

Читайте також:

У Мінприроди наголосили, що проект має належати до установок, які підпадають під сферу дії та мають проектну продуктивність відповідно до Європейської Директиви 2010/75/ЄС (Додаток I). Крім того, бізнес та його потужності мають знаходитися на території України, крім тимчасово окупованих територій та територій, де відбуваються активні бойові дії. Також підприємство не повинно мати зв'язків із компаніями із санкціонних списків  ЄС, США чи України.

Повідомляється, що грантову програму розроблено Товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ за дорученням Міжнародної кліматичної ініціативи (IKI), представленої Федеральним міністерством довкілля, охорони природи, ядерної безпеки та захисту прав споживачів Німеччини.

Раніше ми писали про те, що за грантовою програмою "Власна справа", українці можуть отримати мікрогрант від 50 до 250 тис. грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK