Кабмін зняв обмеження на розрахунки за імпорт товарів та послуг

Урядом уже переглянуто понад тисячу дозволів, ліцензій та довідок.
Кабмін зняв обмеження на розрахунки за імпорт товарів та послуг
kmu.gov.ua

Кабінет міністрів скасував свою постанову №153, яка обмежувала розрахунки за імпорт товарів та послуг. Про це повідомляє прес-служба уряду.

«Це те, що дуже важливе для бізнесу. Така лібералізація відкриє нові можливості для українських підприємців – виходити на нові ринки, посилювати український експорт, створювати нові проекти та нові робочі місця в Україні», – заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Читайте також:

Прес-служба повідомляє, що таке рішення вкладається у ширшу політику дерегуляції, згідно з якою Кабміном уже переглянуто понад тисячу дозволів, ліцензій та довідок, які регулюють взаємодію держави та бізнесу.

«Частину буде повністю скасовано, частину спрощено, частину переведено в цифру. Постійно працюємо над цим», - зазначив голова Кабміну.

Шмигаль наголосив, що український бізнес сьогодні є основою відновлення, розвитку та успіху.

«Тому в економічній політиці ми маємо два глобальні завдання. Перше – це програми підтримки бізнесу та стимулювання економічної активності. Друге – це створити бізнес-клімат, де підприємці можуть реалізувати всі свої можливості та амбіції», – резюмував прем'єр.

Раніше ми писали про те, що, за оцінками НБУ, втрати імпорту в лютому становили $350-400 млн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK