Шмигаль анонсував "більш справедливу" постанову про бронювання від мобілізації

Прем'єр-міністр доручив профільним міністерствам найближчим часом внести оновлену, більш справедливу постанову про бронювання.
Шмигаль анонсував "більш справедливу" постанову про бронювання від мобілізації
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль / kmu.gov.ua

В Україні буде запроваджено справедливе та раціональне бронювання військовозобов'язаних. Про це розповів прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду.

Читайте також:

За його словами, наразі обороноздатність України є пріоритетом номер один. У зв'язку з чим щотижня ухвалюються рішення, що посилюють нашу державу.

Як зазначив Шмигаль, водночас ефективна оборона - це синергія зусиль фронту та тилу.

"Наші військові захищають Україну на передовій, але для їх забезпечення потрібна працююча економіка та інфраструктура. Одним із ключових питань у цьому напрямку є справедливе й раціональне бронювання військовозобов'язаних. Працівників підприємств, які дійсно критично важливі. Тут не має бути жодних спекуляцій і маніпуляцій", - повідомив прем’єр-міністр.

Читайте також:

Тож він дав доручення профільним міністерствам найближчим часом внести оновлену, більш справедливу постанову про бронювання та визначити вичерпний перелік об'єктів і підприємств критичної інфраструктури.

"Потрібні чіткі та зрозумілі критерії, щоб ні у військових, ні у суспільства не виникало жодних питань, чому ті чи інші люди є заброньованими в нашій державі", - додав очільник уряду.

Раніше ми писали, що канали телемарафону "Єдині новини" підтвердили статус критично важливих підприємств щодо функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період. Таким чином їхні працівники підлягають бронюванню від мобілізації.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK