Допомога українським біженцям: Євросоюз виділив ще 200 мільйонів євро

200 млн євро допомоги українським біженцям виділяється в рамках Міжнародної конференції донорів, скликаної спільно Польщею та Швецією.
Допомога українським біженцям: Євросоюз виділив ще 200 мільйонів євро
Глава Еврокомиссии Урсула фон дер Ляйен / depositphotos.com

Єврокомісія оголосила про новий пакет допомоги для внутрішньо переміщених осіб в Україні. Він передбачає надання додаткових коштів у розмірі 200 мільйонів євро. Про це повідомила пресслужба Єврокомісії.

Зазначається, що 200 млн євро допомоги українським біженцям виділяється в рамках Міжнародної конференції донорів, скликаної спільно Польщею та Швецією.

Читайте також:

"Від імені Єврокомісії я пообіцяла Україні 200 мільйонів євро. А минулого місяця під час заходу зі збору коштів вдалося зібрати 9,1 млрд євро для українців усередині та за межами України. Ми знаємо, що потрібно більше. І ми продовжимо захищати Україну", - сказала голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн.

Раніше ми писали, що Конгрес США готовий підтримати запити президента Джо Байдена щодо виділення 33 млрд доларів для допомоги Україні, а також щодо притягнення посадових осіб та олігархів РФ до відповідальності за розв'язану проти України війну.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK