Розмитнення авто та єАкциз: у "Дії" у 2023 році планують запустити близько 20 електронних послуг

За словами Шмигаля, цифровізація торкнеться абсолютно всіх сфер.
Розмитнення авто та єАкциз: у "Дії" у 2023 році планують запустити близько 20 електронних послуг
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль / t.me/Denys_Smyhal

Україна в застосунку "Дія" запустила понад 20 нових електронних послуг із початку повномасштабного вторгнення. В активній роботі Мінцифри стільки ж проєктів на 2023 рік. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль після наради.

Читайте також:

"Більше 20 нових електронних послуг було запущено в "Дії" від початку повномасштабного вторгнення. В активній роботі Мінцифри ще стільки ж проєктів на цей рік. Розмитнення авто в "Дії", єАкциз, розширення функціоналу єЧерги та єВідновлення й багато іншого", - написав він у Telegram.

За словами Шмигаля, також продовжується робота над створенням Центру уряду, щоб прибрати дублювання функцій на рівні міністерств. Буде розвиватися й система HRMIS, що покращить управління людськими ресурсами в держорганах.

Читайте також:

"Цифровізація торкнеться абсолютно всіх сфер. Наша стратегічна мета - всі топові послуги для бізнесу та громадян мають бути в діджиталі. Це докорінно змінить якість наших інституцій та прибере простір для зловживань. Й одночасно дозволить оптимізувати роботу всіх органів влади", - зазначив очільник уряду.

Він додав, що ефективна цифрова держава - один із десяти пріоритетів Кабміну на цей рік.

Читайте також:

"Три ключові напрямки. Перший - цифровізація послуг для громадян та бізнесу. Другий - ефективний держапарат, який працює за сучасними моделями та підходами. Третій - ефективне управління державним майном, що передбачає продовження приватизації та реформу корпоративного управління", - розповів прем'єр-міністр.

Раніше ми писали, що в мобільному застосунку "Дія" для українських водіїв доступні 7 сервісів, зокрема цифрові права, шеринг авто та оплата штрафів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK