Галущенко повідомив, де в Україні найскладніша ситуація зі світлом

Попри масовані ворожі атаки, українська енергетична система продовжує стабільно працювати.
Галущенко повідомив, де в Україні найскладніша ситуація зі світлом
Ілюстративне фото / Getty Images

Наразі найскладніша ситуація з електропостачанням у Харкові та Харківській області. Там застосовуються графіки відключення світла. Про це заявив міністр енергетики України Герман Галущенко в ефірі телемарафону.

Читайте також:

"На жаль, терористи мають можливість у зв'язку з близькістю до кордону застосовувати різні види зброї у великій кількості, і це має вплив на енергосистему Харківщини", - пояснив він.

Галущенко наголосив, що росіяни хочуть занурити Україну в блекаут, але енергетики роблять усе, аби цього не допустити. Попри масовані ворожі атаки, українська енергетична система продовжує стабільно працювати.

Читайте також:

"Росіяни завдають масштабних атак на енергосистему. Обстріли 22 березня стали найбільшими за весь період великої агресії. Їх вплив дуже суттєвий. Але ключове: енергосистема працює стабільно. Тобто на сьогодні досягти тотального блекауту ворог не зміг", - зазначив очільник Міненерго.

Він також порекомендував підготуватися до можливих відключень світла, придбавши генератори та павербанки.

Читайте також:

"На запитання, чи купувати генератори й павербанки, я завжди відповідаю так: купуйте, готуйтесь, а ми зробимо все від нас залежне, щоб вони вам не знадобилися. Як це було минулої зими", - додав міністр.

Раніше ми писали, як зберегти зв'язок та інтернет під час відключення світла.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK