Як зміняться тарифи на електроенергію для населення: у НКРЕКП назвали два варіанти

Можливе збільшення тарифів для населення пов'язане з великою вартістю відновлення енергетичної інфраструктури.
Як зміняться тарифи на електроенергію для населення: у НКРЕКП назвали два варіанти
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Питання про перегляд тарифів на електроенергію для населення наразі є відкритим. Про це заявив голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Костянтин Ущаповський, передає пресслужба НКРЕКП.

Читайте також:

За його словами, можливе збільшення тарифів для населення пов'язане з великою вартістю відновлення енергетичної інфраструктури.

"Після ворожих обстрілів енергетичних об'єктів для відновлення живлення споживачів використовувались тимчасові схеми подачі електроенергії. Тож для забезпечення проходженння нового опалювального сезону такі схеми є неможливими", - пояснив голова НКРЕКП.

Читайте також:

Ущаповський додав, що в уряді розглядається питання про перегляд тарифів на електроенергію для побутових споживачів.

"Розглядається декілька варіантів встановлення нових тарифів на електроенергію. Серед варіантів є такі: 2,40 грн та 2,80 грн за 1 кВт/год. Головним тут є завдання забезпечити захист вразливих категорій споживачів, розробивши відповідні програми цільового соціального захисту", - розповів він.

Раніше ми писали, що в Україні ведуть активну роботу з підготовки до наступного опалювального сезону: тривають відновлювальні та ремонтні роботи, працює відповідний штаб.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK