Скільки платитимемо за електроенергію: Шмигаль озвучив тариф

Уряд зберіг пільгову ціну на електроенергію для населення.
Скільки платитимемо за електроенергію: Шмигаль озвучив тариф
Ілюстративне фото / depositphotos.com

В Україні для побутових споживачів вартість електрики й надалі залишиться без змін. 27 грудня Кабінет Міністрів ухвалив рішення продовжити дію ПСО на електроенергію до кінця квітня 2024 року. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду.

Читайте також:

"Як і обіцяли, для побутових споживачів ціна електрики й надалі становитиме 2,64 грн за кВт-год. Що дозволить не збільшувати навантаження на родинні бюджети під час опалювального сезону", - наголосив він.

За словами очільника уряду, українська енергетика успішно проходить перший зимовий місяць. Уже декілька днів поспіль знижується добовий максимум споживання.

Читайте також:

"Генерації достатньо для забезпечення світла і тепла в оселях українців та для роботи підприємств. Принагідно дякую свідомим громадянам і бізнесу, які вживали заходів для економії електроенергії в ті дні, коли в цьому була потреба", - додав Шмигаль.

Раніше ми писали, що в Україні встановили фіксовану ціну на електроенергію для побутових споживачів. З 1 червня 2023 року тариф становить 2,64 грн/кВт-год замість 1,44 грн/кВт-год.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK