Тариф на електроенергію для населення поки не підвищуватимуть до ринкового

Спочатку порахують збитки.
Тариф на електроенергію для населення поки не підвищуватимуть до ринкового
Yash Patel / unsplash.com

Тариф на електроенергію для населення поки що не планують підвищувати до рівня ринкової ціни. Про це пише «Бізнес Цензор» із посиланням на слова голови парламентського комітету з енергетики та житлово-комунальних послуг Андрія Геруса.

«До ринкового рівня тарифи на енергію, думаю, все-таки не підвищуватимуться, навіть якщо вони підвищуватимуться. Тому що ринковий рівень – досить високий рівень, це той рівень, яким зараз платять промислові споживачі», - заявив Андрій Герус.

Читайте також:

Депутат вважає за правильне, що спочатку потрібно провести аудит руйнувань в енергосистемі, а після цього шукати джерела фінансування на її відновлення.

«Насамперед це резерви на сьогодні. Друге – це якась може бути міжнародна допомога. Вона, зокрема, йде як обладнання. І далі третє – подивитись, які у нас є ресурси у бюджеті. І які потрібні рішення щодо тарифів», – додав голова комітету ВР.

Раніше Андрій Герус заявляв , що в Україні тарифи на комунальні послуги для населення не змінюватимуться до кінця опалювального сезону.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK