Заводи з виробництва крупи під ключ: комплексні рішення від «АГРО-СІМО-МАШБУД»
Реклама

Заводи з виробництва крупи під ключ: комплексні рішення від «АГРО-СІМО-МАШБУД»
Ілюстративне фото / Getty Images

НВО «АГРО-СІМО-МАШБУД», одна з провідних компаній у галузі проєктування підприємств і нових ліній з переробки зерна на базі високоякісного технологічного обладнання, оголошує про впровадження новітніх технологій у комплексні проєкти – заводи з виробництва крупи під ключ. Сучасні крупозаводи здатні забезпечити виробництво гречаної, вівсяної, горохової, перлової, пшоняної, пшеничної, ячної, манної та кукурудзяної крупи в обсязі від 7 до 250 т/добу, а також усіх видів пластівців із цих круп!

Сучасний завод із виробництва круп – від концепції до реалізації

Компанія «АГРО-СІМО-МАШБУД» пропонує комплексні рішення, що охоплюють усі етапи створення сучасного заводу:

  1. Розробка концепції та проєктування. Компанія володіє штатом досвідчених інженерів, які розробляють генплан, безпосередньо проєктують оптимальну технологічну лінію під замовника, а також саму виробничу будівлю та споруди. Крім того, виконують складне технологічне проєктування самого крупозаводу.
  2. Виготовлення та постачання базового та додаткового обладнання. «АГРО-СІМО-МАШБУД» має всі необхідні ресурси та сучасне оснащення, де виготовляється технологічне обладнання як на підставі креслень і вимог замовника, так і на базі власних конструкторсько-технологічних розробок.
  3. Монтаж і пусконалагоджувальні роботи. Компанія забезпечує монтажні або шеф-монтажні роботи, консультаційні послуги для персоналу та безпосередній запуск у роботу крупозаводів.

Чому крупозаводи від «АГРО-СІМО-МАШБУД» – це про ефективність і прибуток?

Досвід. Понад 30 років успішної роботи в проєктуванні, будівництві та організації виробничих зернопереробних підприємств.

Комплексний підхід. НВО «АГРО-СІМО-МАШБУД» пропонує повний спектр послуг від "А" до "Я", позбавляючи клієнтів необхідності залучати сторонніх підрядників і "допоставок" допоміжного обладнання для завершення готового виробничого комплексу.

Якість. Компанія гарантує високу якість проєктування крупозаводів і оснащення використовуваного обладнання.

Терміни. Організація забезпечує дотримання термінів реалізації проєкту, що дає змогу клієнтам мінімізувати ризики та витрати й запустити ефективне виробництво з мінімальними трудовитратами.

Інновації. НВО «АГРО-СІМО-МАШБУД» використовує інноваційні технології та авторське надійне обладнання, що забезпечує найвищий вихід і якість готової продукції.

НВО «АГРО-СІМО-МАШБУД» реалізувало безліч проєктів з будівництва заводів з виробництва крупи в різних країнах світу (понад 106 крупозаводів). Компанія має глибоке розуміння специфіки галузі та готова запропонувати своїм клієнтам оптимальні рішення, що враховують їхні індивідуальні потреби.

+38 (050) 645 19 04

https://simo.com.ua



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK