Мінагро анонсувало прийом заявок від аграріїв на отримання субсидій: кого торкнеться

Перший прийом заявок до Державного аграрного реєстру відбудеться завтра, 25 червня.
Мінагро анонсувало прийом заявок від аграріїв на отримання субсидій: кого торкнеться
Jessica Rockowitz / unsplash.com

Завтра з 10:00 у Державному аграрному реєстрі (ДАР) розпочнеться прийом заявок від аграріїв на окрему бюджетну субсидію у розмірі 4 тис. грн на 1 га сільгоспземель, що обробляються, які мають у власності та/або користуванні до 120 га.

Про це повідомляє прес-служба Мінагро.

У міністерстві також зазначили, що 27 червня о 10:00 у ДАР розпочнеться прийом заявок на спеціальні бюджетні дотації для утримання корів, кіз та/або овець.

Читайте також:

«Спеціальна бюджетна субсидія для аграріїв, які мають у власності від 3 до 100 корів (усі напрямки продуктивності), передбачається виплата по 7 тис. грн на кожну голову. Спеціальна бюджетна субсидія для аграріїв, які мають маточне поголів'я кіз та/або овець від 5 до 500 голів – у розмірі 2 тис. грн. на одну голову», – повідомляє Мінагро.

У відомстві нагадали, що подати заявки на отримання бюджетної допомоги можуть аграрії всіх областей, окрім територій, тимчасово окупованих та зони активних бойових дій. Якщо обсяг бюджетних коштів на підтримку аграріїв буде перевищено, реєстрація заяв на субсидію припиниться. Інформацію про це буде оприлюднено у ДАР та на сайті Мінагрополітики.

Раніше ми писали про те, що Кабмін своїм розпорядженням №495-р ухвалив рішення щодо надання грантової підтримки малим агровиробникам.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK