В Україні будують перший сучасний комплекс із зберігання агропродукції

Будівництво реалізується за фінансової підтримки Федерального Міністерства продовольства та сільського господарства Німеччини.
В Україні будують перший сучасний комплекс із зберігання агропродукції
ілюстративне фото / EastFruit

На Вінниччині розпочалося будівництво першого в Україні сучасного інфраструктурного комплексу зі зберігання плодоовочевої продукції за європейськими стандартами.

Про це повідомляє EastFruit.

Читайте також:

Зазначається, що на початку вересня 2024 року відбулася церемонія закладання першого каменю у будівлю сховища овочів та фруктів на базі одного з аграрних коледжів області.

Також повідомляється, що Вінницька ОВА на своїй сторінці у Facebook написала, що будівництво реалізується завдяки проекту міжнародного співробітництва «Германсько-український професійний діалог із сталого розвитку сектору плодоовочівництва», за фінансової підтримки Федерального Міністерства продовольства та сільського господарства Німеччини.

«Реалізація таких проектів допоможе запровадити європейські стандарти та підходи в агропромисловому комплексі України, підвищити продуктивність агросектору, конкурентоспроможність та забезпечити стійкість та безпеку нарощування виробництва в Україні», – пише видання.

Раніше ми писали про те, що до Держреєстру України внесено понад 14 тисяч сортів та гібридів сільськогосподарських культур.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK