В Україні запускають новий сервіс "єТваринництво": що це й навіщо потрібний

Мінагрополітики запускає нові реєстри, що стосуються сільськогосподарських тварин.
В Україні запускають новий сервіс "єТваринництво": що це й навіщо потрібний
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Міністерство аграрної політики та продовольства запускає новий сервіс "єТваринництво" для реєстрації суб'єктів племінної справи та селекційних досягнень у тваринництві. Він спростить ці процедури для фермерів, повідомила пресслужба відомства.

Читайте також:

Мінагрополітики розробило та впровадило два електронні реєстри.

Зокрема, Реєстр суб'єктів племінної справи у тваринництві, яким передбачено проведення в електронному форматі процедури присвоєння відповідних статусів суб'єкта племінної справи в тваринництві.

А також Реєстр селекційних досягнень у тваринництві, яким передбачено проведення в електронному форматі процедури апробації, реєстрації селекційних досягнень у тваринництві (виведення нової породи, типу, лінії та інше), а також реєстрацію нових імпортованих порід усіх видів сільськогосподарських тварин.

Читайте також:

"Мета: спрощення процедури присвоєння відповідних статусів суб'єктам племінної справи в тваринництві, апробації та реєстрації селекційних досягнень та забезпечення вільного допуску зацікавлених суб'єктів до загального переліку порід усіх видів сільськогосподарських тварин, що зареєстровані на території України", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що в Україні почали Проєкт із впровадження ідентифікації та реєстрації домашніх тварин.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK