Фонд гарантування вкладів попередив українців про нову схему шахрайства

Фонд гарантування вкладів не співпрацює з будь-якими "посередниками".
Фонд гарантування вкладів попередив українців про нову схему шахрайства
Иллюстративное фото / depositphotos.com

З початком широкомасштабної війни РФ проти України активізувалися шахраї, які користуються ситуацією та намагаються різними способами виманити гроші в українців. Про нову схему обману попередили у Фонді гарантування вкладів.

Деякі аферисти можуть запропонувати посередницькі послуги з отримання гарантованого відшкодування від Фонду. Вони це роблять не безплатно, а "за комісію".

Читайте також:

Фонд гарантування вкладів наголошує, що виплати гарантованого відшкодування здійснюються лише через банки-агенти Фонду, підключені до Автоматизованої системи виплат. Актуальний перелік банків-агентів можна знайти на сайті Фонду.

"Фонд не співпрацює з будь-якими "посередниками". Шановні вкладники, будьте обачними та не дайте шахраям шансу себе обдурити", - наголосили у Фонді.

В організації нагадали, що для отримання гарантованого відшкодування вкладник має звернутися до найближчого відділення одного з банків-агентів Фонду разом із паспортом та ІПН.

Публикация Фонда гарантирования вкладов в Facebook
Публикация Фонда гарантирования вкладов в Facebook

Раніше ми писали, що з 19 квітня вкладники банків, що ліквідувалися, зможуть отримувати гарантоване відшкодування віддалено, не відвідуючи відділення банків-агентів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK