У "Дії" відновили комплексну послугу для переселенців: Що стало доступним

Тепер українці знову можуть оформити довідку внутрішньо переміщеної особи та соціальні виплати для себе та своїх дітей онлайн.
У "Дії" відновили комплексну послугу для переселенців: Що стало доступним
Иллюстративное фото / depositphotos.com

Міністерство цифрової трансформації відновило в "Дії" комплексну послугу для внутрішньо переміщених осіб. Тепер громадяни України знову можуть оформити довідку ВПО та соціальні виплати онлайн. Про це повідомили в Мінреінтеграції.

Читайте також:

Як зазначили у відомстві, послуга доступна для громадян, які перемістилися з тимчасово окупованої території АР Крим та Севастополя, а також з території громад, які розташовані в районі проведення бойових дій або перебувають у тимчасовій окупації.

"Перелік таких громад затверджує Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій за погодженням Міністерства оборони України", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що Кабінет Міністрів змінив порядок підтримки окремих категорій населення, що постраждало у зв'язку з військовою агресією Росії проти України. Одноразову допомогу від держави можуть отримати особи, які евакуюються з районів проведення бойових дій.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK