Близько 65 тисяч людей похилого віку отримають грошову допомогу від ООН: Кого стосується

Українці, які постраждали від війни та потребують підтримки, три місяці отримуватимуть грошову допомогу.
Близько 65 тисяч людей похилого віку отримають грошову допомогу від ООН: Кого стосується
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Майже 65 тисяч людей похилого віку, які не є переміщеними особами, отримають грошову допомогу завдяки співпраці Мінсоцполітики України з Управлінням верховного комісара Організації Об'єднаних Націй у справах біженців (УВКБ ООН). Про це повідомила міністр соціальної політики Марина Лазебна, повідомляє пресслужба відомства у Facebook.

За словами Лазебної, Мінсоцполітики передало для виплати грошової допомоги УВКБ ООН перелік людей похилого віку, які не є переміщеними особами та подали заяви на допомогу через соціальну платформу "єДопомога".

Читайте також:

"Усі заяви, інформацію про які ми передали до УВКБ ООН, пройшли верифікацію, тобто ми переконалися, що це реальні люди з реальними адресами, які справді відносяться до вразливих категорій. Це люди з деокупованих, окупованих територій та регіонів, де ведуться бойові дії, які не є переміщеними особами, але постраждали від війни й потребують підтримки. Це 62 475 сімей, що складаються з 64 886 осіб", - зазначила міністр.

Вона додала, що кожен член сім'ї отримуватиме допомогу в розмірі 2220 грн протягом трьох місяців.

Публікація Мінсоцполітики у Facebook
Публікація Мінсоцполітики у Facebook

Раніше ми писали, що ПриватБанк запустив виплати переказів Western Union з грошовою допомогою внутрішньо переміщеним особам від міжнародних організацій для українців, які через війну були змушені виїхати в безпечні регіони та яким на момент отримання допомоги виповнилося від 14 до 18 років.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK