Що подарувати подрузі, яка обожнює спорт?
Реклама

Що подарувати подрузі, яка обожнює спорт?
Фото рекламодателя

Напевно, у кожної людини в оточенні є друг чи подруга, які стежать за своєю фігурою і дійсно люблять спорт. І якщо у вашої спортивної подруги незабаром буде день народження, то вам варто добре подумати над тим, що їй подарувати. Ну а для тих, у кого немає жодних ідей щодо презентів, ми і склали наш список знаків уваги.

Пляшечка для води

Це досить простий, але в той же час дуже практичний презент, який стане в нагоді вашій подрузі. Таку пляшечку можна скрізь брати з собою, в тому числі і на тренування, завдяки чому вона не просто буде економити на покупці води, а ще й берегтиме навколишню природу. Ну а для того, щоб такий подарунок був більш цікавим, вам варто вибирати пляшки з оригінальним принтом або взагалі знайти виріб, на якому буде написано ім'я вашої подруги.

Фітнес браслет

Такий гаджет точно знадобиться будь-якій спортивній дівчині, адже він містить багато корисних функцій. Зокрема, за допомогою такого браслета вона зможе бачити кількість пройдених за добу кроків, налаштовувати грамотні режими тренування, знати скільки калорій спалила і вимірювати свій пульс. Але й крім цього такий годинник дозволяє бачити вхідні дзвінки та повідомлення, розплачуватися на касі без картки, знати точну погоду та багато іншого.

Девайси для тренування

Якщо ви знаєте, чим саме любить займатися ваша подруга і що точно допоможе їй у тренуваннях, то ви цілком можете вибрати для неї якийсь корисний девайс. Зокрема це може бути каремат або килимок для йоги, гімнастичні стрічки, гантелі, еспандер, сходи для фітнесу, диски, спеціальні тренажери та багато іншого. Звичайно ж, перед покупкою краще проконсультуватися з самою іменинницею і переконатися, що ви купуєте саме те, що їй справді потрібно.

Сертифікати на враження

Існує величезна кількість розваг, які ідеально підходять спортивним особам та допомагають їм проявити всі їхні таланти та навички. Тому, ви можете вибрати один або відразу кілька подарунків подрузі, а ваша подруга вже вирушить на пошук нових емоцій та вражень. Це може бути мотодрайв, прогулянка конями, катання на квадроциклах, політ в аеротрубі, картинг, політ на флайборді, екстремальне водіння, авіасимулятор ТУ-134, пневматичний тир, боулінг, майстер-клас великого тенісу і так далі.

Безпровідні навушники

Ще один гаджет у нашому списку, який стане в нагоді вашій подрузі в її спортивному житті. Адже багато спортсменів вважають за краще тренуватися і слухати при цьому музику, так що подібний знак уваги точно не стане припадати пилом у вашої подруги на полиці. Перевага таких навушників у тому, що в них дійсно зручно проводити тренування, вони легко заряджаються і не займають багато місця. Ну а той факт, що у них немає дротів, говорить про те, що вони точно прослужать вашій подрузі досить довго.

Звичайно ж, вибирати подарунки друзям варто, виходячи з їх смаків та інтересів, тому якщо для вашої подруги спорт грає в житті не останню роль, то вам точно слід враховувати цей факт при виборі презенту!



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK