На Рівненщині перевірятимуть переселенців за адресою проживання: Що відбувається

У Рівненській ОВА пояснили, чому перевірятимуть внутрішніх переселенців.
На Рівненщині перевірятимуть переселенців за адресою проживання: Що відбувається
Ілюстративне фото / depositphotos.com

На Рівненщині перевірять внутрішньо переміщених осіб за адресою проживання. Якщо людина не пройде ідентифікацію, соціальні виплати буде припинено. Про це повідомив у Telegram начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

"Це робиться для того, аби розуміти, чи продовжувати таким людям соціальні виплати. Контроль за дотриманням вимог законодавства здійснюється територіальними органами Нацсоцслужби", - написав він.

Читайте також:

Як пояснив Коваль, якщо переселенців не виявилося вдома, то вони протягом 10 днів мають з'явитися до органу соцзахисту населення за місцем перебування на обліку та пройти там ідентифікацію. За такий же термін ВПО повинні підтвердити своє місце проживання. Інакше соцвиплати буде припинено.

"Наголошую, якщо ви змінили адресу свого початкового переміщення, зверніться до органів соцзахисту чи ЦНАПу. Там ви зможете отримати довідку ВПО з зазначенням актуальної адреси теперішнього проживання", - додав начальник Рівненської ОВА.

Публікація Віталія Коваля в Telegram
Публікація Віталія Коваля в Telegram

Раніше ми писали, що внутрішньо переміщені особи, яким не вдалося оформити державну допомогу до 30 квітня через застосунок "Дія",  зможуть повторно подати заявку до 1 грудня.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK