В Україні продовжаться планові відключення світла 9 листопада: У яких областях

Обмеження споживачів дозволяють зменшити навантаження на мережі, забезпечити балансування енергосистеми та уникнути додаткових аварій.
В Україні продовжаться планові відключення світла 9 листопада: У яких областях
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Сьогодні, 9 листопада, по всій Україні діятимуть графіки погодинних планових відключень світла. Аварійні обмеження споживання поки що не передбачаються. Про це повідомила пресслужба НЕК "Укренерго" у Facebook.

Читайте також:

Диспетчерський центр прогнозує максимум стабілізаційних обмежень у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській та Кіровоградській областях.

Як пояснили в "Укренерго", обмеження споживачів дозволяють зменшити навантаження на мережі, забезпечити балансування енергосистеми та уникнути додаткових аварій.

"Допоможіть енергетикам тримати баланс в енергосистемі, пошкодженій ворожими обстрілами: ощадливо споживайте електроенергію та не вмикайте одночасно в мережу декілька потужних електроприладів впродовж дня, особливо в пікові години споживання - з 6:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00", - закликають у НЕК.

Публікація НЕК "Укренерго" у Facebook
Публікація НЕК "Укренерго" у Facebook

Нагадаємо, українці скаржаться, що разом із відключенням електроенергії зникають мобільний зв'язок та інтернет. У Київській міській військовій адміністрації пояснили, чому так відбувається.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK