У Київській кільцевій електричці стала доступна оплата проїзду банківською карткою

Оплата проїзду за допомогою транспортної та банківської карток стала доступною на 17 станціях Київської кільцевої електрички.
У Київській кільцевій електричці стала доступна оплата проїзду банківською карткою
Ілюстративне фото / t.me/UkrzalInfo

Київська міська влада спільно з Укрзалізницею запустила в тестовому режимі оплату проїзду за допомогою транспортної картки, банківської картки та гаджетів із функцією NFC у Київській кільцевій електричці. Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва й заступник голови КМДА Петро Оленич.

Читайте також:

"Щоб скористатися транспортною картою, потрібно заздалегідь поповнити електронний "гаманець". Продовжуємо робити київські сервіси ще зручнішими", - зазначив він.

Так, тепер на зупинках "Протасів Яр", "Київ-Деміївський", "Лівий Берег", "Лівобережна", "Київ-Дніпровський", "Русанівка", "Троєщина", "Троєщина-2", "Почайна", "Зеніт", "Рубежівський", "Святошин", "Борщагівка", "Київ-Волинський", "Караваєві дачі", "Сирець" та "Вишгородська" встановлені валідатори з функцією безконтактної оплати.

Щоб скористатися транспортною карткою, потрібно заздалегідь поповнити електронний "гаманець" через термінали на станціях або в застосунку "Київ Цифровий".

Читайте також:

Для оплати проїзду достатньо прикласти транспортну карту, банківську картку або гаджет із функцією безконтактної оплати до турнікета чи валідатора на станції міської електрички, дочекатись зеленого сигналу і списання коштів.

При цьому вартість проїзду в Київській кільцевій електричці відрізняється від вартості проїзду в іншому громадському транспорті Києва.

Раніше ми писали, що 26 жовтня в Києві запустили оплату за проїзд банківською карткою на всіх видах комунального громадського транспорту.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK