Виплати військовим в Україні: хто зможе отримувати від 6 до 100 тис грн

Хто з військових в Україні отримує доплати від 30 до 100 тисяч гривень.
Виплати військовим в Україні: хто зможе отримувати від 6 до 100 тис грн
Які доплати будуть отримувати військові / Getty Images

Верховна Рада ухвалила законопроєкт №9342 про доплати військовослужбовцям, згідно з яким передбачено щомісячну додаткову винагороду військовим від 30 до 100 тисяч гривень пропорційно часу виконання бойових (спеціальних) завдань. Про це повідомляє АрміяInform, посилаючись на ВР.

Читайте також:

Так, під час дії воєнного стану військовослужбовцям щомісячно виплачується додаткова винагорода від 30 до 100 тисяч гривень пропорційно часу виконання бойових (спеціальних) завдань у порядку, розмірах та на умовах, встановлених Кабінетом Міністрів.

При цьому військовослужбовцям строкової військової служби щомісячно виплачується додаткова винагорода в розмірі 6 тисяч гривень пропорційно часу проходження військової служби.

Читайте також:

Військовослужбовцям, які отримали травму (поранення, контузію, каліцтво), пов'язану з захистом Батьківщини під час ведення бойових дій, та які зараховані в розпорядження відповідного командира під час тимчасової непридатності до військової служби, встановленою військово-лікарською комісією, щомісячно виплачується додаткова винагорода в розмірі 6 тисяч гривень протягом всього часу перебування в розпорядженні.

Читайте також:

Курсантам вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають у своєму складі військові інститути, факультети військової підготовки, кафедри військової підготовки, щомісячно виплачується додаткова винагорода в розмірі 2350 гривень пропорційно часу навчання.

Раніше ми писали, що 28 червня Верховна Рада України ухвалила в другому читанні та в цілому законопроєкт №9342 про доплати військовослужбовцям під час воєнного стану. За проголосували 311 парламентарів.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK