Хто з чоловіків найчастіше виїжджає з України під час війни - дані ДПСУ

Стало відомо, які категорії чоловіків найчастіше їдуть за кордон.
Хто з чоловіків найчастіше виїжджає з України під час війни - дані ДПСУ
Ілюстративне фото / dpsu.gov.ua

У Державній прикордонній службі розповіли, які категорії чоловіків найчастіше виїжджають з України під час воєнного стану. Інформація опублікована на сайті відомства.

Читайте також:

Аналіз попередніх місяців щодо категорії українців у віці 18-60, які перетинали західну ділянку кордону, показує, що переважна більшість з них, 45% - це водії транспортних засобів суб'єктів господарювання, які здійснюють міжнародні перевезення вантажів та пасажирів і які внесені у систему "Шлях".

По 16% - це багатодітні батьки та люди з інвалідністю, близько 7% - непридатні до військової служби особи. Ще близько 6% - чоловіки, які перетинають кордон для здійснення перевезення гуманітарних вантажів для потреб військових формувань та населення України і які також внесені у систему "Шлях".

Читайте також:

Менші відсотки мають інші особи, яким дозволено перетинати кордон. Зокрема ті, хто забезпечують супровід осіб з інвалідністю, ті, хто слідують у службові відрядження з визначеної категорії держслужби та які заброньовані за органами державної влади, ті, хто виховують дитину з інвалідністю або самостійно виховують дитину віком до 18 років тощо.

dpsu.gov.ua

За даними ДПСУ, протягом останнього періоду державний кордон України щодобово перетинають приблизно 100-110 тисяч осіб в обидва боки.

Читайте також:

При цьому через початок літнього сезону фіксується збільшення осіб, насамперед жінок та дітей, які їдуть за кордон із метою відпочинку, участі в різних освітніх та спортивних заходах тощо.

Раніше ми писали, чи можливий виїзд дитини з України в супроводі третіх осіб із довіреністю на білому папері.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK