5 причин купити iPhone замість смартфону на Android
Реклама

5 причин купити iPhone замість смартфону на Android
Ілюстративне фото / Getty Images

За статистикою у світі продається набагато більше телефонів на Android ніж на iOS. Але якщо хочеться отримати дійсно якісну модель без багів, краще купити iPhone — техніку, що перевірена часом та користувачами з усього світу. Серед її переваг:

  • якісно пророблений інтерфейс;
  • сучасне ПЗ без багів;
  • висока якість виконання;
  • довге збереження вартості;
  • екосистема Apple.

1. Сучасний та простий інтерфейс

Користувачі iPhone можуть розраховувати на стабільну та швидку роботу своїх телефонів. Вся система послідовна та проста у використанні. Крім того, Apple забезпечує безперервність обслуговування між наступними поколіннями пристроїв. Користувачі з старішим телефоном Apple можуть легко перейти на останню версію iPhone. Завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу під час використання програм складно щось переплутати або налаштувати катастрофічним для користувача способом.

2. Оновлення та програми

Стабільна та вдосконалена операційна система регулярно підтримується оновленнями безпеки та новими версіями ПЗ. Всі програми AppStore повинні бути затверджені перед випуском на ринок — користувачі можуть бути впевнені, що кожна з них відповідає стандартам якості Apple.

Сучасні моделі можуть розраховувати щонайменше на 5 років оновлення ПЗ. Це ще одна причина, чому iPhone так довго залишаються у кишенях своїх власників — вони старіють не так швидко, як смартфони на Android.

3. Висока якість виконання

Apple завжди виробляє пристрої найвищого класу. Бренд використовує у виробництві матеріали найвищої якості, які забезпечують високу стійкість техніки та довговічність її елементів. Завдяки високоякісним матеріалам та комплектуючим, які використовуються при створенні айфонів, користувачі зможуть користуватися смартфоном багато років без необхідності заміни.

4. Довге збереження вартості

Купивши смартфон від Apple, можна бути впевненим, що навіть через кілька років його вдасться продати на вторинному ринку за пристойну суму. Якщо телефони Android в середньому втрачають 33% своєї вартості протягом року, для айфонів цей показник становить лише 17%.

5. Екосистема Apple

Завдяки простому та надійному зв'язку між усіма пристроями Apple можна швидко перемикатися між ними, передавати файли та переглядати сторінки, відкриті на іншому девайсі. Все це гарантує винятково приємний користувальницький досвід.

Всі ці переваги роблять айфон найкращим вибором у 2023 році!



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK