Виплати від гуманітарних організацій збільшать: скільки можна отримати з 1 жовтня

Гуманітарні організації в Україні переглянули розмір щомісячних виплат багатоцільової грошової допомоги найбільш вразливим постраждалим від війни людям.
Виплати від гуманітарних організацій збільшать: скільки можна отримати з 1 жовтня
Ілюстративне фото / depositphotos.com

З 1 жовтня в Україні збільшиться щомісячна грошова допомога вразливим верствам населення від гуманітарних організацій. Громадяни будуть отримувати 3600 грн замість 2220 грн. Про це повідомила пресслужба благодійної організації ADRA Ukraine.

Читайте також:

Так, гуманітарні організації в Україні переглянули розмір щомісячних виплат багатоцільової грошової допомоги найбільш вразливим постраждалим від війни людям. З 1 жовтня вразливі верстви населення отримуватимуть 3600 грн для кожного члена домогосподарства замість раніше виплачуваних 2220 грн.

"Зростання цін на товари першої необхідності та загальної вартості життя через зруйновану війною економіку спонукало гуманітарні організації переглянути розмір щомісячної допомоги. Це зроблено для того, щоб люди, які отримують допомогу, і надалі мали ресурси для задоволення своїх найнагальніших потреб. Гуманітарні організації регулярно переглядатимуть цю суму, зважаючи на розвиток ситуації через війну в Україні", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що різні організації можуть впроваджувати новий розмір допомоги неодночасно. Однак усі організації узгодили переглянутий розмір грошової допомоги та зобов'язалися зробити все можливе, щоб застосувати його якнайшвидше.

Раніше ми писали, що благодійний фонд "Право на захист" оголосив про виплату грошової допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО) та постраждалим від війни, які проживають у Сумах.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK