Потрібно встигнути до 1 листопада: хто з українців зможе отримати додаткову виплату

Деяким українцям виплатять грошову допомогу до 3100 гривень.
Потрібно встигнути до 1 листопада: хто з українців зможе отримати додаткову виплату
Ілюстративне фото / depositphotos.com

В Україні запровадили надбавки для деяких категорій населення. Додаткові виплати можна отримати до 1 листопада 2023 року. Про це повідомили в Міністерстві у справах ветеранів.

Читайте також:

Так, ветерани війни, члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України та ветерани війни, які набули відповідного статусу до 24 серпня поточного року включно, у разі неотримання грошової виплати до Дня Незалежності України до 1 жовтня можуть оформити допомогу до 1 листопада.

За її отриманням слід звернутися до органів Пенсійного фонду України або до Центрів надання адміністративних послуг до 1 листопада 2023 року.

Особам, які не є пенсіонерами та/або не перебувають на службі, разова грошова допомога до Дня Незалежності України виплачується за їхнім особистим зверненням до територіальних органів ПФУ за задекларованим/зареєстрованим місцем проживання (перебування) або до ЦНАП із наданням відповідного посвідчення й даних про поточний рахунок, відкритий в уповноваженому банку.

Читайте також:

"Отже, якщо вам до 24 серпня був встановлений статус і видане відповідне посвідчення, але до 1 жовтня ви не отримаєте разову грошову виплату до Дня Незалежності України, зверніться до 1 листопада до ПФУ або ЦНАП", - додали в міністерстві.

Раніше ми писали, що українські ветерани та особи, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, отримають разову грошову виплату до Дня Незалежності.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK