Чому варто віддати перевагу процедурі ЕКЗ?
Реклама

Чому варто віддати перевагу процедурі ЕКЗ?
Фото рекламодавця

 Процедура штучного запліднення, що виконується поза організмом жінки – ЕКЗ. Це високоефективний метод, що дає змогу завагітніти і народити здорову дитину. Метод має певні плюси та мінуси.
 Можливі «за», через які варто обрати процедуру ЕКЗ

 Штучне запліднення дає можливість парі, яка має певні хвороби, отримати шанс народити здорового малюка. Для цього фахівці застосовують такі методики:
 1. Досліджують полярні тільця на генетичному рівні. Завдяки вивченню полярних тілець лікарі визначають число хромосом. В основному цей аналіз рекомендований жінкам, яким вже виповнилося 40 років.

2. Передімплантаційна діагностика. Відбувається оцінювання генетичного матеріалу ембріона, що складається трохи більше, ніж із 8 клітин. Дослідження здійснюється для того, щоб отримати дані щодо числа, якості хромосом. Даний аналіз допомагає людям, які мають певні спадкові хвороби.

3. Передімплантаційний скринінг. Фахівці оцінюють якість ембріонів, перевіряють на наявність  генетичних хвороб у ембріона перед тим, як повинен відбутися ембріотрансфер.

Завдяки ЕКЗ, жінка може народити дитину у будь-якому віці, навіть за наявності безпліддя. Маля в результаті цього з'являється на світ абсолютно здорове і психологічно, і фізично. Крім цього, до можливих переваг штучного запліднення варто віднести шанс відкласти народження дитини на деякий час за допомогою заморожування біологічних матеріалів. Жінка може завагітніти тоді, коли у неї з'явиться час.

Можливі мінуси штучного запліднення

 На даний момент є різноманітні суперечки щодо того, наскільки корисною вважається процедура ЕКЗ. Насамперед, мінуси і плюси протоколу необхідно розглядати, сумісно, враховуючи ситуацію в загалом, що склалася.

Найпоширеніші недоліки процедури штучного запліднення:

 1. Багатьох людей хвилює, скільки коштує ЕКЗ Київ. Дізнатись вартість можна на сайті.

 2. Жінки, які йдуть у програму ЕКЗ,  повинні приймати гормональні препарати. А подібні ліки здатні негативно впливати на функціонування окремих органів, наприклад серця, ЖКТ.

3. Під час процедури у жінки може розвиватись синдром «гіперстимуляція яєчників».

Якщо ви є релігійною людиною, тоді підготуйтеся до наступного: ця методика не схвалюється релігіями, оскільки суперечить природним процесам.

Враховуючи те, що ми описали вище, деякі лікарі рекомендують не відмовлятися від альтернативних варіантів штучного запліднення. І не забувайте про те, що вибір у будь-якому випадку робите ви самі.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK