Зарплати міністрів в Україні: хто скільки заробив у листопаді

Кабмін оприлюднив суми зарплат прем'єра та міністрів за листопад.
Зарплати міністрів в Україні: хто скільки заробив у листопаді
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль / kmu.gov.ua

За листопад 2023 року прем'єр-міністр України Денис Шмигаль фактично отримав 66 319,92 грн заробітної плати з урахуванням відрахованих податків. Про це йдеться на урядовому порталі

Читайте також:

Перший віцепрем'єр-міністр - міністр економіки Юлія Свириденко після вирахування податків "на руки" отримала 66 872,86 грн. Віцепрем'єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина заробила 66 403,21 грн.

Водночас фактично отримана віцепрем'єр-міністром - міністром із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Іриною Верещук заробітна плата становила 66 319,92 грн.

Читайте також:

При цьому віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров після вирахування податків отримав у листопаді 66 319,92 грн. Віцепрем'єр-міністр із відновлення - міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков заробив минулого місяця 66 473,04 грн.

Фактично отримана зарплата міністром Кабінету Міністрів Олегом Немчіновим становить 66 460,13 грн.

Читайте також:

Державний секретар КМУ Олександр Ярема в листопаді отримав зарплату в розмірі 85 540,91 грн.

Раніше ми писали, що у 2024 році зарплати народних депутатів в Україні збільшаться автоматично. Це пояснюється тим, що їхні виплати залежать від розміру прожиткового мінімуму, який зросте з 1 січня.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK