Що робити, якщо не встигли на потяг через повітряну тривогу: пояснення Укрзалізниці

Пасажирські, евакуаційні, медичні та інші поїзди Укрзалізниці під час повітряної тривоги курсують за графіком.
Що робити, якщо не встигли на потяг через повітряну тривогу: пояснення Укрзалізниці
Ілюстративне фото / t.me/UkrzalInfo

Українці, які не встигли на потяг через повітряну тривогу, зможуть сісти на наступні рейси аналогічного напрямку протягом доби. Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

Читайте також:

"Нагадуємо пасажирам, які не встигли на потяги через тривалу повітряну тривогу по різних регіонах, що провідники та стюарди Укрзалізниці допустять вас на наступні рейси аналогічного напрямку протягом доби", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що в УЗ допоможуть знайти вільні місця на таких рейсах, для цього потрібно зв'язатися з онлайн-підтримкою в месенджерах (Viber, Telegram, Facebook, Apple Messages), застосунку або за телефоном 0 800 503 111.

Читайте також:

При цьому пасажирські, евакуаційні, медичні та інші поїзди Укрзалізниці, включно з Kyiv City Express та Dnipro City Express, під час повітряної тривоги курсують за графіком. 

"Посадка та висадка здійснюється через підземні переходи за їх наявності, очікування на рейси обов'язково в укриттях", - додала пресслужба.

Раніше ми писали, що РФ не припиняє атакувати Україну ракетами та дронами. Під час повітряної тривоги людям варто перебувати в укриттях.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK