ДПСУ затримала двох чоловіків, які вплав через річку поверталися в Україну

Чоловіки кілька років проживали в Німеччині. Однак через відсутність роботи надумали повернутися в Україну.
ДПСУ затримала двох чоловіків, які вплав через річку поверталися в Україну
Двоє чоловіків переплили річку, щоб потрапити назад в Україну / dpsu.gov.ua

Прикордонники виявили поблизу українсько-польського кордону двох чоловіків, які вплав через річку поверталися в Україну. Про це повідомили в Державній прикордонній службі.

Читайте також:

Як з'ясували в ДПСУ, вони незаконно перетнули держрубіж із Польщі в Україну, перепливши річку Західний Буг. На це вказував і одяг порушників, який був мокрим. Під одежею чоловіки мали гідрокостюми.

"Правопорушниками виявилися двоє братів віком 25 і 26 років, мешканці Камінь-Каширського району. Чоловіки кілька років проживали в Німеччині. Однак через відсутність роботи надумали повернутися в Україну. І зробити це вирішили незаконно. З собою "мандрівники" прихопили запас харчів та інструмент для перерізання дроту, сподіваючись скористатися ним задля подолання інженерних загороджень. Проте на шляху до них порушників виявив прикордонний наряд", - розповіли у відомстві.

Читайте також:

Відносно чоловіків склали адміністративні документи за ст. 204-1 КУпАП. Рішення ухвалюватиме суд.

Раніше ми писали, що Служба безпеки заблокувала ще три схеми ухилення від мобілізації та незаконного виїзду потенційних призовників за кордон. У різних регіонах України затримано чотирьох організаторів нелегальних "трафіків".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK