Як оновити облікові дані онлайн: Міноборони дало інструкцію

З 18 травня запрацює мобільний додаток Резерв+.
Як оновити облікові дані онлайн: Міноборони дало інструкцію
ілюстративне фото / mil.gov.ua

Міноборони згідно з новим законом про мобілізацію з 18 травня запускає мобільний додаток Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів, де вони зможуть уточнити свої дані.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

Читайте також:

«З завтрашнього дня всі військовозобов'язані у віці 18-60 років протягом 60 днів – до 16 липня включно, мають оновити свої облікові дані: мобільний телефон, фактичне місце проживання та e-mail (за наявності). При оновленні даних направлення на ВЛК не видаватиметься. Таке направлення може бути виписане у разі потреби згодом», – зазначають у Міноброни.

За повідомленням прес-служби, оновити дані можна онлайн через додаток Резерв+. Воно буде доступним для завантаження на смартфонах через App Store та Google Play Market з 18 травня.

Резерв+ надає можливість оперативного оновлення даних та доступу до інформації у реєстрі «Оберіг». Після оновлення даних у додатку ви зможете побачити інформацію про себе з реєстру «Оберіг».

Повідомляється, що з 18 червня у додатку Резерв+ також з'явиться QR-код, відсканувавши який відповідні представники влади зможуть миттєво отримати інформацію про ваш статус як військовозобов'язаного, призовника або резервіста.

Раніше ми писали про те, що під час військового стану громадяни України чоловічої статі віком від 18 до 60 років зобов'язані мати при собі військово-обліковий документ разом із документом, що засвідчує особу.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK