Послуги для водіїв у "Дії" знову працюють: деталі

Перереєстрація транспортних засобів та обмін посвідчення водія в "Дії" знову доступні.
Послуги для водіїв у "Дії" знову працюють: деталі
Ілюстративне фото / depositphotos.com

З 28 травня відновлюється можливість отримати сервісні послуги МВС у застосунку "Дія". Сьогодні вже знову можна обміняти посвідчення водія та продати транспортний засіб через смартфон. Про це повідомила пресслужба Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ.

Читайте також:

Надання послуг сервісних центрів МВС у застосунку "Дія" були тимчасово призупинені у зв'язку зміною реквізитів для оплати рахунків. Обмеження діяли з 24 до 27 травня включно. 

Перереєструвати транспортний засіб можуть лише фізичні особи, якщо в них перший продаж у році. Наявні номерні знаки можна залишити або ж отримати нові спеціальної серії DI. Документи доставляються Укрпоштою на обране вами відділення. Також можна замовити лише електронне свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу (без бланка) та користуватися авто, коли документ відобразиться в "Дії". 

При обміні посвідчення водія в "Дії" замовник обирає шлях отримання документа: у будь-якому зручному сервісному центрі МВС, у відділення Укрпошти або кур'єром на адресу. Також можна замовити лише електронне посвідчення водія (е-посвідчення). 

Читайте також:

Варто зазначити, що е-посвідчення водія та е-свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу дійсні лише на території України. 

Раніше ми писали, що з 18 травня 2024 року набув чинності закон про мобілізацію. Сервісні центри МВС будуть надавати послуги у звичайному режимі. Тобто пакет документів залишається незмінним.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK