Що буде із субсидіями після подорожчання електроенергії: відповідь ПФУ

Перерахунок субсидії в межах установленого строку її призначення без звернення громадян здійснюється, зокрема, у разі зміни тарифів на ЖКП.
Що буде із субсидіями після подорожчання електроенергії: відповідь ПФУ
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У зв'язку зі зростанням тарифу на електроенергію розмір субсидії українцям перерахують автоматично. Про це повідомила пресслужба Пенсійного фонду.

Читайте також:

Постановою уряду від 21 жовтня 1995 р. №848 передбачено, що перерахунок житлової субсидії в межах установленого строку її призначення без звернення громадян здійснюється, зокрема, у разі зміни розміру цін і тарифів на житлово-комунальні послуги.

"Тобто одержувачам уже призначених субсидій для здійснення перерахунку розмірів виплат у зв'язку зі зростанням тарифу на електроенергію звертатися до органів Пенсійного фонду України не потрібно. Такий перерахунок буде проведено автоматично", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Оскільки зростання тарифу на електроенергію відбулося з 1 червня, сума перерахованої субсидії буде відображена у виплаті за червень, яку громадяни отримають у наступному місяці - липні.

Раніше ми писали, що додаткові кошти, які отримають енергетики за рахунок підвищення тарифу на електроенергію для населення, будуть спрямовані на ремонтну кампанію та відновлення державної генерації.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK