Шлюб по відеозв'язку: перші пари одружилися онлайн у "Дії"

Перші пари вже пройшли одруження в застосунку "Дія".
Шлюб по відеозв'язку: перші пари одружилися онлайн у "Дії"
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Цими вихідними 3 пари уклали офіційний шлюб по відеозв'язку в застосунку "Дія". Про це повідомили в Міністерстві цифрової трансформації.

Читайте також:

Зазначається, що першими закоханими, які одружилися, стали активіст, військовий, народний депутат Роман Лозинський і фахівчиня із соціальних та поведінкових комунікацій, викладачка УКУ Світлана Кісільова. 

"Перша у світі пара одружилася в "Дії". Це унікальний досвід для всього світу. Ми цифровізували процес одруження, і військові, пари на відстані чи кожен охочий уже скоро зможуть зареєструвати шлюб онлайн. Загалом на бета-тест зареєструвалося 2500 пар, що вкотре показує: цифровізація вже стала попкультурою. Продовжуємо тестувати шлюб онлайн у "Дії", і скоро сервіс буде доступний для кожного українця", - прокоментував міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Незабаром не доведеться йти до ДРАЦСу, щоб зареєструвати шлюб. Можна буде вибрати вільну дату й час та очікувати на посилання на справжню церемонію по відеозв'язку. Цифрове свідоцтво про реєстрацію шлюбу автоматично підтягнеться в "Дію". А фізичний документ можете замовити доставкою Укрпошти чи забрати у відділенні. 

Читайте також:

Найочікуваніша послуга скоро стане доступною для всіх українців.

Раніше ми писали, що Кабінет Міністрів ухвалив постанову, яка дозволить українцям у рамках експериментального проєкту одружитися в застосунку "Дія".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK