«Укрзалізниця» продовжила обмеження маршруту поїздів Хелмського напрямку: деталі

Для закінчення ремонту польської інфраструктури потрібний ще місяць.
«Укрзалізниця» продовжила обмеження маршруту поїздів Хелмського напрямку: деталі
Київ-Пасажирський / Wikipedia.org

Для ремонту інфраструктури польським колегам потрібен додатковий місяць, тож тимчасове обмеження деяких поїздів до станції Дорохуськ збережеться до 30 вересня.

Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

Читайте також:

У компанії нагадали, що обмеження не стосується поїздів:

  • №67/68 Київ – Варшава – Київ
  • №19/20 Київ - Хелм - Київ
  • №119 Дніпро - Хелм
  • №24 Хелм - Київ

Вони і пересадочні поїзди в/з Варшави курсуватимуть як завжди.

У той же час, буде обмежений маршрут до польської прикордонної станції Дорохуськ замість Хелма, відстань між якими складає всього 25 км для наступних поїздів:

  • №23 Київ - Хелм
  • №93/94 Харків - Хелм - Харків
  • №120 Хелм - Дніпро

Зазначається, що пасажири, які їхатимуть цими поїздами, проходитимуть прикордонно-митний контроль традиційним чином: у поїзді Укрзалізниці. Пересадка на польський поїзд у/з Варшави здійснюватиметься на станції Дорохуськ таким чином:

  • Двогруповий поїзд №93/23 Харків/Київ — Дорохуськ прибуватиме на станцію Дорохуськ о 06:45, після чого у поїзді проходитиме прикордонно-митний контроль до 07:55. Пересадковий поїзд до Варшави TLK 21112 відправляється з Дорохуська о 08:03.
  • Двогруповий поїзд №120/94 Дорохуськ — Дніпро/Харків буде доступний для посадки на станції Дорохуськ до 11:00, після чого у поїзді розпочнеться проведення контрольних операцій. Пересадковий поїзд із Варшави IC 12100 прибуде до Дорохуська о 09:59 (Хелм 09:36 – 09:41), відправлення з Варшави Центральної о 06:45, Варшави Східної о 06:53.

У компанії звертають увагу, що пересадка на станції Дорохуськ — вимушений тимчасовий крок, тому станція буде доступна лише для узгодженої пересадки між двома поїздами без можливості залишити станцію іншим видом транспорту (ця опція збережеться на станції Хелм, через яку проїжджатиме пересадковий польський потяг ).

Також повідомляється, що переглянути розклад та купити квитки ви можете у додатку «Укрзалізниці» та на оновленому вебсайті компанії.

Раніше ми писали про те, що «Укрзалізниця» розширила верифікацію через "Дія.Підпис" на низку міжнародних рейсів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK