Житло, бізнес, освіта: Зеленський анонсував посилення держпрограм підтримки молоді

В Україні з'явиться ще більше державних програм, які працюватимуть в інтересах молоді.
Житло, бізнес, освіта: Зеленський анонсував посилення держпрограм підтримки молоді
Президент України Володимир Зеленський / president.gov.ua

Україна вже має державні програми, які працюватимуть ще активніше в інтересах молоді. Вони стосуються освіти, житла та бізнесу. Про це президент Володимир Зеленський заявив під час Українського молодіжного форуму "Вільні мріяти", що відбувся 12 серпня.

Читайте також:

Зокрема, восени почнуть діяти зміни до програми "єОселя". Для українців та українок віком до 25 років буде передбачене зменшення першого внеску до 10%.

"Це справді хороша іпотечна програма. У ній передбачено 3% річних для військових, лікарів, учителів та правоохоронців і 7% річних для інших категорій", - зазначив глава держави.

Також, за його словами, для української молоді у вересні з'явиться нова програма грантів - 150 тис. грн на започаткування або розвиток власної справи. Уряд представить усі деталі. 

Читайте також:

Крім того, запрацюють освітні гранти - програма підтримки абітурієнтів.

"Поступово уряд буде збільшувати наповненість коштами цієї та інших відповідних програм підтримки нашої, української, молоді. Таких програм має бути набагато більше. Будьте з Україною, будьте в Україні, і хай Україна завжди перемагає", - підсумував Зеленський.

Раніше ми писали, що депутати Верховної Ради разом із Мінвідновлення розробляють пропозиції щодо вдосконалення програми "єОселя" для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), щоб розширити їм доступ до пільгового кредитування.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK