Путівки в "Артек": більше дітей із прифронтових регіонів відпочинуть за кошти держбюджету

Відтепер на області, де ведуться активні бойові дії, путівки до дитячого центру "Артек" за кошти держбюджету спрямовуватимуться насамперед.
Путівки в "Артек": більше дітей із прифронтових регіонів відпочинуть за кошти держбюджету
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Кабінет Міністрів підтримав запропоновані Міністерством соціальної політики зміни механізму розподілу путівок на оздоровлення та відпочинок дітей. Таким чином більше маленьких українців із прифронтових регіонів відпочинуть в "Артеку" за рахунок держбюджету. Про це повідомили в Мінсоцполітики.

Читайте також:

Відтепер на області, де ведуться активні бойові дії, путівки до дитячого центру "Артек" за кошти держбюджету спрямовуватимуться в першу чергу. Раніше путівки виділялися відповідно до потреби, але не більше 1/2 фактичної кількості на зміну.

"Якщо після розподілу на області, де ведуться активні бойові дії, буде залишок путівок, їх розподілятимуть на решту регіонів пропорційно потребі", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Крім того, розширюється перелік категорій дітей із прифронтових регіонів, які матимуть право на відпочинок в "Артеку" за кошти державного бюджету. Тепер путівки в цих областях зможуть отримати діти, які потребують особливої соціальної уваги й підтримки.

Раніше ми писали, що держава виплачує українським сім'ям гроші на оздоровлення та відпочинок дітей за програмою "єОздоровлення".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK