Мобілізація: у Києві проводитимуть медогляди цілодобово

Це має збільшити пропускну спроможність об'єднаних центрів мобілізації.
Мобілізація: у Києві проводитимуть медогляди цілодобово
Фото: Дмитро Юрченко / armyinform.com.ua

На засіданні Ради оборони Києва 28 серпня було розглянуто питання щодо невідкладної організації та гарантування безперервної та ефективної роботи об'єднаних центрів мобілізації.

Про це повідомляє голова Київської міської ВДА Сергій Попко.

Читайте також:

Він зазначив, що за підсумками розгляду було уточнено склад адміністрацій центрів, в яких працюватимуть найбільш кваліфіковані кадри з представників РДА у Києві, районних ТЦК та СП, районних управлінь ГУ Національної поліції у Києві, відділів охорони здоров'я для здійснення координації та контролю за роботою лікарів, включених до складу військово-лікарських комісій (ВЛК).

Крім того, повідомляється, що уточнено режим роботи адміністрації об'єднаних центрів мобілізації для кращого забезпечення медичних оглядів та професійно-психологічного відбору у визначені терміни, щоб забезпечити відповідну пропускну спроможність об'єднаних центрів мобілізації.

«Звернено увагу на ефективну роботу військово-лікарських комісій для забезпечення цілодобового проведення медичних оглядів та гарантованого проведення заходів щодо мобілізації», – наголосив Сергій Попко.

Раніше ми писали про те, що правоохоронці повідомили про підозру військовослужбовцю, який зі своєю спільницею за 25 тисяч доларів обіцяв, небажаючим служити чоловікам, залагодити справи з "потрібними" людьми у військкоматах і отримати рішення ВЛК, яке визнає призовника непридатним до служби.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK