Німеччина змінює вимоги до реєстрації машин українців: що важливо знати

Чи потрібно українцям реєструвати свій автомобіль у Німеччині.
Німеччина змінює вимоги до реєстрації машин українців: що важливо знати
Прапор Німеччини / depositphotos.com

Після 30 вересня 2024 року транспортні засоби з українською реєстрацією, які перебувають у Німеччині понад рік, повинні бути зареєстровані. Тобто таким авто необхідно мати німецькі номерні знаки. Про це повідомили в Головному сервісному центрі МВС.

Читайте також:

"Німецька сторона з розумінням ставиться до ситуації та налаштована надати українцям можливості скористатися особливою спрощеною процедурою постановки на облік їх транспортних засобів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що власники транспортних засобів української реєстрації, що ставили їх на облік у відповідних німецьких органах та не зняли з обліку в сервісних центрах МВС у зв'язку з виїздом за кордон, можуть отримати нові українські свідоцтва про реєстрацію та номерні знаки.

Читайте також:

Після повернення транспортного засобу в Україну його власники або їх уповноважені представники для отримання нового свідоцтва про реєстрацію та номерних знаків мають звернутися з заявою до будь-якого сервісного центру МВС, сплатити платежі за перереєстрацію, відшкодування вартості бланків реєстраційних документів та номерних знаків.

Раніше ми писали, що українці можуть забронювати та отримати номерний знак із бажаною цифровою комбінацією.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK