Держбанк розповів, кому не обмежуватиме карткові перекази з 1 жовтня

99% клієнтів банку здійснюють їх в обсягах, що не перевищують ліміт 150 тисяч гривень.
Держбанк розповів, кому не обмежуватиме карткові перекази з 1 жовтня
Aleksandrs Karevs / unsplash.com

З 1 жовтня ПриватБанк не включатиме ліміт на карткові перекази для волонтерів, зареєстрованих у банку, та клієнтів із підтвердженими джерелами доходів.

Про це повідомляє прес-служба держбанку.

Читайте також:

Зазначається, що встановлений регулятором з 1 жовтня 2024 року ліміт 150 000 грн на перекази між фізичними особами достатній для переважної більшості клієнтів, які користуються послугою карткових P2P переказів.

За словами члена правління банку Дмитра Мусієнка, майже 99% клієнтів ПриватБанку здійснюють перекази в обсягах, що не перевищують цей ліміт. При цьому з 1 жовтня ПриватБанк не застосовуватиме ліміти на карткові перекази для клієнтів-волонтерів, зареєстрованих у банку та клієнтів із підтвердженими джерелами доходів.

Також повідомляється, що банк запровадив зручний технологічний процес управління лімітами переказів для клієнтів, чиї транзакції входять до винятків відповідно до рішення НБУ. Банк заздалегідь проінформує клієнтів, коли вони досягають 50% від свого ліміту переказів та надасть рекомендації щодо управління лімітом або користування переказами на IBAN-рахунок одержувача.

При цьому клієнти зможуть збільшити ліміт у Приват24 або звернутися до служби підтримки через онлайн чат на сайті банку або за телефоном 3700 або відвідати відділення банку, де фахівці готові допомогти з будь-якими питаннями та надати додаткову інформацію.

“Ми радимо волонтерам віддавати переваги безготівковим розрахункам для забезпечення ефективного використання коштів та приділяємо особливу увагу малим волонтерським ініціативам, навіть якщо ці клієнти не є системними волонтерами. Для таких клієнтів ми розробили та впровадили спеціальний продукт "Конверти", який спрощує процес збору коштів, що дозволяє зручно та безпечно організовувати збори”, - зазначив Дмитро Мусієнко.

Раніше ми писали про те, що з 1 жовтня 2024 року Національний банк України тимчасово, на півроку, встановлює ліміт 150 000 грн на місяць для переказів фізичних осіб з картки на картку (також відомі як P2P, C2С).



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK