Поїздка до Молдови накрилася: на кордоні викрили псевдоподружжя

Прикордонники виявили підозрілого жителя Одеської області, який намагався перетнути кордон із дружиною, що має інвалідність.
Поїздка до Молдови накрилася: на кордоні викрили псевдоподружжя
Прикордонники викрили псевдоподружжя / dpsu.gov.ua

У пункті пропуску "Паланка-Маяки-Удобне" прикордонники зупинили для перевірки 31-річного мешканця Одеської області, що намагався перетнути кордон із дружиною, яка має інвалідність. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

Зазначається, що під час прикордонного контролю в прикордонників виникла підозра щодо відвертості подружжя. 

"Під час бесіди молодята, які уклали шлюб лише влітку, не орієнтувались, де спільно проживають, до того ж дружина не пам'ятала взагалі дату свого весілля. Чоловік вказав, що везе свою кохану, яка має інвалідність ІІ групи, на лікування до Молдови. Проте назву закладу назвати так і не зміг", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Прикордонники направили повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 332 КК України "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України".

Раніше ми писали, що в пункті пропуску "Краківець" на кордоні з Польщею прикордонники викрили 19-річну мешканку Харкова та 23-річного мешканця Івано-Франківської області у фіктивному шлюбі.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK