Незабаром у «Дії» з'являться 6 нових послуг: деталі

У Мінцифрі повідомили, що частину з них уже запустять найближчим часом.
Незабаром у «Дії» з'являться 6 нових послуг: деталі
ілюстративне фото / diia.gov.ua

Незабаром у застосунку «Дія» з'являться 6 нових послуг. Над цим команда Мінцифри працює на шаленій швидкості, майже щотижня запускаючи сервіси та постійно працюючи над розробкою нових.

Про це повідомляє Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у своєму ТГ-каналі.

Читайте також:

Зокрема, міністр анонсував такі нові послуги:

1. Відображення дозволу на зброю. У «Дія» підтягнуться відомості про зброю, дозволи на неї, а також буде можливість замовити витяг з Єдиного реєстру зброї.

2. еАкциз. Важлива послуга для громадян та держави. Кожен зможе перевірити легальність алкоголю чи тютюну через дію, а вся інформація про продукцію міститься в електронній системі.

3. Мультишерінг. Українці зможуть надсилати копії одразу кількох документів, у тому числі довідок, у кілька кліків.

4. Сервіси для бізнесу у комплексі е-Підприємець. Працюємо над цифровізацією декларацій та ліцензій для бізнесу. Наприклад, ліцензії виконання робіт протипожежного призначення.

5. Повідомлення про проблеми зі зв'язком. На період знеструмлень – надважлива послуга. Зможете повідомити про відсутність зв'язку, щоб регулятор міг вирішити цю ситуацію.

6. "Дія.Підпис" для юридичних осіб. Працюватиме як і звичайний застосунок, але створить нові можливості для бізнесу, значно спростить і прискорить роботу установ та компаній.

«Частину запустимо вже дуже скоро, по іншим ще вирішуємо бюрократичні питання. У будь-якому випадку про всі запуски повідомлятиму на своїх сторінках у соцмережах», – наголосив Михайло Федоров.

Раніше ми писали про те, що у додатку "Дія" запустили новий сервіс - рекрутинг до Армії дронів. Тепер українці можуть приєднатися до ефективних підрозділів БПЛА без бюрократії, походів до ТЦК та проходження ВЛК.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK